søndag 1. oktober 2023

Tilbake på vinnersporet

Jentene var klare for ny kamp på ØTIP denne søndagskvelden. Motstander var Øyer-Tretten, et lag vi vant 5-0 mot på bortebane tidligere i høst. Om vi spilte opp mot vårt beste burde det være muligheter for seier også på hjemmebane, men kamper må som kjent spilles først.

Det ble en kalddusj av en start da Øyer-Tretten scoret allerede etter 1 min. Men etter dette så vi oss aldri tilbake. Vi hadde føringen i store deler av første omgang og det var fortjent da Emma først utlignet til 1-1 etter ca 10 min, før Eir førte oss i føringen 5 min senere. Etter snaue halvtimen satte Emma sitt andre for kvelden og veldig fortjent 3-1 ledelse til pause. Her var det mye bra spill, både i forkant av målene og ellers.

Vi fortsatte i andre omgangen og denne gangen var det vi som puttet tidlig. Nazik til 4-1 kort tid etter pause. Mye bra spill i starten av denne omgangen, og selv om Øyer-Tretten kom noe mer med i spillet litt utover i omgangen var det liten tvil om at vi var det farligste laget. Det skulle bli flere scoringer før dommeren blåste i fløyta for full tid. Eir satte 5-1, Mina ville også score og satte 6-1 mens Emma avsluttet kvelden med sitte tredje til solide 7-1. Mye bra spill. Også i denne kampen er vi meget solide bakover i banen. Veldig moro å se alle de kloke valgene som blir tatt ute på banen om dagen.

Kveldens fornøyde målscorere: Emma (x3), Nazik, Mina og Eir (x2)