onsdag 4. oktober 2023

Seier i toppoppgjøret

Kampene kommer tett om dagen og kveldens hjemmekamp mot Gran var jentenes tredje på en uke. Det er kun en uke siden vi møtte Gran sist og den gang ble det tap. Det skulle vise seg at vi fikk revansj denne onsdagskvelden.

Første omgang var meget bra av jentene. Vi møter en solid motstander med få svakheter, men denne omgangen står vi opp i duellene og gir Gran lite rom og tid. Vi spiller fotball på en utmerket måte om dagen, og over hele banen er det masse gode involveringer. Før 5 min er passert går vi opp i ledelsen etter god gjenvinning av Thea nede ved dødlinja. Eir får ballen og dundrer ballen i nettaket. Etter ca 15 min dobler vi ledelsen, nok en gang ved Eir. Etter et solid gjennomløp og seier i tøff duell med keeper, kunne hun trille ballen i det åpne målet. Vi fortsetter å styre spillet og Gran skaper knapt nok en ordentlig målsjanse denne omgangen. Vi kunne selv ha puttet et par til med litt mer nøyaktighet.

Andre omgangen starter som den første med overtak for oss. Etterhvert mister vi litt taket i kampen og Gran kommer på noen farligheter. De får også to raske scoringer midtveis i omgangen etter litt slurv av oss. Kampen bølger nå litt frem og tilbake. MEN vi flyr i medvind om dagen og kanskje er det derfor vi setter 3-2 med 5 min igjen. Nazik scorer etter at ballen først har gått via en Gran forsvarer. Alene med keeper scorer hun sikkert. Vi klarer å holde trøkket oppe også de siste minuttene, og 2 min før full tid scorer Mina vakkert på frispark fra 20+ meter. Fortjent 4-2 seier til jentene og vi troner fortsatt øverst på tabellen. For en lagseier!!

Med seier i de to siste kampene blir vi seriemestere. Neste kamp blir en tøff bortekamp mot Stange/Vallset mandag 16/10 før vi avslutter hjemme på ØTIP mot Furnes/Ridabu torsdag 26/10.