torsdag 28. september 2023

Høstens første tap for J17

Vi var forberedt på tøff motstand når Gran var motstander på bortebane onsdag. Kampen ble spilt som 11er. Litt uvant med full bane men vi håndterte dette fint.

Dessverre fikk vi en dårlig start på kampen med to raske baklengsmål. Sett bort fra dette var det en første omgang med mye fint spill bra begge lag. Gran var hakket vassere foran mål, men spillemessig var det helt jevnt. Gledelig å se at vi i perioder klarer å roe ned med ballen i laget. Til pause stod det 2-0 til hjemmelaget.

Vi får en god start i andre omgang med redusering til 1-2 etter kun 3 min. Fin scoring etter at Eir blir spilt igjennom. Vi holder bra trøkk i starten av andre omgang, og i tillegg til god duellstyrke klarer vi å utnytte banens bredde på en god måte. Etterhvert som kreftene tar noe slutt fester Gran litt mer tak i kampen og scorer to mål blant annet ett på straffespark. Selv om det ble 4-1 tap var det mange gode prestasjoner og spillemessig mye bedre enn forrige kamp mot Trysil (som vi vant 5-0).

Vi gir gass igjen på søndag når Øyer-Tretten kommer på besøk kl 18.00. Møt opp og støtt disse jentene.