mandag 16. oktober 2023

Sterk borteseier for J17

Nok et toppoppgjør stod for døren da vi skulle møte Stange/Vallset på den «gærne sia» av Mjøsa. Med seier kunne vi langt på vei sikre puljeseier, mens vi med tap trolig ville ende på tredje plass.

Stange/Vallset er et spillende lag og vi var forberedt på tøff motstand.

Første omgang startet relativt jevnt, men med oss som det noe førende laget. Vi bestemte oss for å presse høyt i perioder noe vi lyktes ganske bra med. Litt mot spillets gang scorer S/V på et langskudd. Vi slår imidlertid raskt tilbake ved Eir, men ikke lenge etter scorer S/V igjen, denne gang på frispark. I neste angrep får vi frispark og Nazik utligner til 2-2 etter tverrliggerskudd fra Mina. Nå skjer det mye for kun minuttet etter går vi opp i ledelsen ved Eir. En omgang vi er hakket bedre enn motstanderen men dette er tett og jevnt.

S/V utligner til 3-3 helt i starten av andre omgang. Etter en noe famlende innledning på omgangen endrer kampbildet seg og de siste 20-25 minuttene blir et fyrverkeri fra vår side. Hør bare: Jenny fører oss opp i ledelsen 4-3 etter 60 min etter vakker lobb alene med keeper. Så er det Eir show, med 3 mål på 3 min. Vi leder 7-3!! Bare minutter senere scorer Emma på langskudd og rett etter setter Jenny sin andre etter fint fremspill fra Hedda. 9-3! S/V får et trøstemål på tampen og stillingen ender 9-4 til oss.