fredag 27. oktober 2023

Gulljentene leverte!!

Høstens siste seriekamp ble spilt på ØTIP torsdag kveld. Jentene visste hva som lå i potten; med seier mot Furnes/Ridabu ville vi bli seriemestere. Flere var nok ekstra spente på hvordan utfallet skulle bli, men gjengen har mye positiv selvtillit om dagen og det skulle raskt vise seg at evt nerver var lagt igjen i garderoben. Jentene leverte til gull!

Kampen var relativ jevn fra start og F/R kjempet på bra. Våre jenter har imidlertid mye trøkk om dagen og ga ikke F/R mye tid og rom. Etterhvert fester vi grepet om kampen og når pasningsspillet sitter er det vanskelig for våre motstandere. Vi tar ledelsen etter 15 min ved Eir. Snaut 10 min senere har Eir levert hattrick ⚽️⚽️⚽️ og 3-0 til oss. Fint spill samt meget gode individuelle prestasjoner. Veldig god kontroll gjennom omgangen og vi leder fullt fortjent ved pause.

Andre omgang starter på best mulig vis og etter kun et par minutter setter Eir sitt fjerde (!) mål for kvelden. Eir ville ikke gi seg med dette og ikke lenge etter står det 5-0. Andre kamp på rad med 5 mål for vår toppscorer (forøvrig scoret 24 mål på 10 kamper i høst, bra gjennomsnitt…). Det er også andre som har lyst på mål denne kampen. Våre to siste mål for kvelden er det Mina og Emma som står for. Mina sitt mål kommer etter glimrende spill bakfra. Emma avslutter med å score via keeper direkte fra corner. Mot slutten gir vi F/R to trøstemål, men fullt fortjent 7-2 seier. Da ble det seriegull jenter!!!

Selv med en notorisk målscorer som Eir på laget er dette uten tvil en lagseier. Vi jobber for hverandre og spesielt defensivt er vi meget solide. Korte avstander og tøffe i duellene. Arbeidskapasiteten til flere har også økt etter sommeren. Med selvtillit kommer også det gode spillet.

Seriegullet ble feiret med gullhatter, konfetti og champagne (alkoholfri). Vi mottok også pokal som avdelingsvinnere 🏆