søndag 24. september 2023

Tre nye poeng for J17

En fin søndag formiddag på ØTIP, og våre jenter var klare for å kjempe om nye poeng i høstsola. Trysil kom til Toten og ønsket nok revansj fra forrige oppgjør. Vi visste at dette var en motstander vi fint kunne slå om innsats og spill var på topp.

Kampen startet, som mange av våre tidligere kamper i høst, noe rotete. Dessverre klarte vi ikke helt å komme oss ut av rotet, og hele omgangen bare litt preg av dette. Vi forsøker å spille ball, men løsninger vi velger i denne omgangen er ikke alltid de beste og det blir gjerne litt trangt. Men igjen fighter vi i dueller og holder motstanderen greit unna vårt eget mål. Alt er ikke rot, og vi scorer to mål i første omgang. Alvilde scorer på frispark etter en keepertabbe, men mål er mål. 5 min før pause øker vi til 2-0 etter at Eir kommer seg fri. Bra å gå til pause med 2-0 selv om spillet ikke er all verden.

I andre omgang klarer vi å sette noe mer press på Trysil, og selv om denne omgangen heller ikke bærer preg av storspill er det flere gode kombinasjoner. I tillegg er vi defensivt veldig gode om dagen. Mathilde bakerst er trygg, og dette smitter over på alle andre. Fremover produserer vi sjanser og vi får våre mål også denne omgangen. Alvilde er "on fire" og scorer på nok et frispark. Denne gangen kontrollert plassert høyt i mål uten sjanse for keeper. Toppscorer Eir avslutter omgangen med to fine mål etter bra spill. Sterk 5-0 seier til våre blide jenter! Fortsatt ubeseiret i høstsesongen, men en tøff motstander står på andre banehalvdel førstkommende onsdag. Da spiller vi bortekamp mot Gran.