tirsdag 19. september 2023

FK Toten jinten fosser videre

Etter en meget god start på høstsesongen var vi litt spente på om vi skulle klare å fortsette den gode trenden denne mandagskvelden. Det var en regntung høstkveld som var bakteppet når vi skulle møte Øyer-Tretten på bortebane.

Første omgang startet litt stressende og vi klarte ikke helt å få satt noe eget spill i starten. Innsatsen var god, men evnen ikke alltid på topp. Utover i omgangen skapte vi noen farligheter som absolutt burde endt med scoring, men det ville seg ikke helt foran mål i denne omgangen. Det skal også sies at Øyer-Tretten var farlig frempå et par ganger og også de kunne fort puttet et mål, men vi gjør mye bra defensivt om dagen noe som gjør at vi holder motstanderne unna eget mål på en god måte. Greit nok med uavgjort til pause.

Vi ønsker mer ro i spillet i andre omgang, og det lyktes vi bra med… En meget solid omgang med mange høydepunkt. Defensivt meget bra! Offensivt får vi etterhvert uttelling på sjansene. Thea smeller ballen vakkert ned i hjørnet fra 20 meter. Så skjer det mye på kort tid. Emma får plutselig ballen innenfor 16 m og fyrer av på direkten og i mål. Emma igjen på farten med langskudd fra 20 meter. Herlig! Mina vil ikke være noe dårligere og gjør det samme fra motsatt side. Kvelden avsluttes med godt spill og scoring av Eir helt på tampen. 5-0 seier! Litt av en ketchup-effekt de siste 10 min. Fullt fortjent seier selv om Øyer-Tretten ga oss god motstand gjennom store deler av kampen.