lørdag 6. april 2024

Girlpower! Jentefotballen gror godt i FK Toten

  FK Toten Jenter 17 har hatt en fantastisk reise. Etter å ha blitt kronet som “seriemestre J16 9er” etter fjorårets sesong, har de kommet tilbake med enda mer gnist i øynene. Laget er ledet av trenerne Benedikte Birkelund, Thea Svartbekk, Erik Gran og lagleder Elisabeth Hayfield, som alle vil bidratt til laget skal lykkes. 

I løpet av vinteren har det vært to treninger i uka med noe varierende oppmøte. Ikke for at jentene “ligger på sofaen”, men store deler av laget spiller også håndball og dette prioriteres selvsagt vinterhalvåret. Med NM-kvalik i mars og sesongstart 17. april har oppmøte på treningene jamn og trutt økt på.

Sesongen for FK Totens jenter 17-lag startet med NM-kvalikkamper for J19. Første motstander ut var Fron, et lag med litt mer erfarne og noe eldre spillere, der mange har spillere har damelagerfaring og J19 kamper på merittlista. Til tross for den sterke motstanden, viste FK Totens jenter en imponerende defensiv innsats. Selv om de til slutt tapte kampen 2-7, var det tydelig at jentene forsvarte seg godt og er klare for å ta med seg disse lærdommene videre i sesongen.

16. mars var det nok en ny NM-kvalikkamp, denne gangen mot Elverum. Til tross for at Elverum var forhåndsfavoritt til å vinne, spilte FK Toten-jentene over all forventning. De viste en utrolig lagånd og samarbeid, og deres dedikasjon og lidenskap for spillet var tydelig. Selv om de var underdogs i denne kampen, lot de ikke de ikke det påvirke dem. De gikk ut på banen med hodene høyt hevet og spilte fantastisk. 

Denne kampen var et bevis på hva disse jentene er laget av. Deres evne til å stå imot presset og beholde roen i laget, selv mot sterk motstand, er virkelig imponerende. Nok en gang møter de jenter med spillererfaring i både 5. og 4. divisjonen for damer. Det er denne typen holdning og innsats som nok vil gjøre at FK Toten Jenter 17 vil få respekt mot lagene de skal møte i sin divisjon denne sesongen.

FK Toten Jenter 17 er mer enn bare et fotballag. De er et symbol på hardt arbeid, dedikasjon og teamarbeid. Jentenes framgang er et resultat av deres evne til å jobbe sammen som et lag, deres vilje til å lære og forbedre seg, og deres lidenskap for spillet de elsker. Vi ser frem til å se hva fremtiden bringer for disse sprudlende unge fotballspillerne. Med en slik imponerende start på sesongen, er det ingen tvil om at FK Toten Jenter 17 er et lag å se opp for. Deres evne til å overvinne utfordringer og deres utrettelige innsats på banen vil kanskje gjøre dem til et av de mest spennende lagene å følge med på denne sesongen.

Årets spillerstall

Keeper: Mathilde Gran. 

Forsvar: Aurora Hayfield, Andrine Morønning, Alma Strandbakken Blien, Alvilde Indeberg, Julie Øverli Kristoffersen, Mina Engehaugen Haave, Nora Elisabeth Gavin-Stangnes. 

Midtbane: Hedda Lundby, Thea Viken, Nora Margrethe Engen, Nazik Ezeldin Hassan, Maren Røise, Vilde Dotset og Ida Elisabeth Sivertsen. 

Angrep: Eir Røstøen, Mina Suleng, Ameli Nordheim Dahl-Wathne og Emma Lundhaug Kleiven.

Jentelaget er i serien for 2024 er påmeldt som FK Toten/Kapp/Lena/Lensbygda for å muliggjøre hospiteringer fra yngre spillere i moderklubbene. Dette sikrer laget muligheten til å stille med 11-stall hele sesongen. Denne løsningen gir en super mulighet for de yngre spillerne som vil få mulighet til å bryne seg sammen med J17 og få enda mer spillererfaring. Jentene gleder seg til å få 09-jentene med som forsterkning! Vi gleder oss til å se hva sesongen bringer for FK Toten Jenter 17. Med deres dedikasjon og glede for spillet, er vi sikre på at de vil fortsette å gjøre oss stolte. Lykke til, jenter!

Vårens hjemmekamper

Her er en oversikt over de kommende kampene for FK Toten Jenter 17:

● 17.04.2024, onsdag, 19.30: Toten vs Fagernes 2

● 02.05.2024, torsdag, 20.00: Toten vs Lillehammer 2

● 10.05.2024, fredag, 19.30: Toten vs Søndre Land

● 31.05.2024, fredag, 19.30: Toten vs Øyer-Tretten 9er

● 19.06.2024, onsdag, 19:30: Toten vs Gjøvik-Lyn


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sosiale media

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Lagets kalender

Mest populær inlegg

Nyheter fra andre lag

Categories

Web (3)

Copyright © Jenter | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com