søndag 3. september 2023

Høstjakta i gang for J17

 


På søndag var vi endelig i gang med høstsesongen, og hva passet ikke bedre enn å starte jakta på 3 poeng og gode opplevelser oppe i skogen i Trysil? Det skulle vise seg at det ble treff på begge deler for vår del. 

Laget vårt mottok en trist nyhet før helga da en person nært knyttet til laget gikk bort, og vi valgte derfor å utsette fredagens kamp mot Gran. Dagens kamp mot Trysil ble spilt som planlagt, og ekstra spesielt og rørende var det at spilleren som er direkte berørt møter opp, spiller kampen og som alltid gir 110%. 

Kampen i Trysil ble etter hvert overkjøring resultatmessig, men i perioder var den ganske jevnspilt. Etter en noe forsiktig og uryddig start av våre jenter tar vi kommandoen i kampen, og utover i første omgang presterer vi mye bra. Mange fine scoringer, heading etter corner, langskudd, trekantspill og 6-1 ledelse ved pause.

Andre omgang er noe roligere og jevnere, men ender med 2-1 til oss. Alt i alt en meget solid kamp av jentene med 8-2 seier. Ekstra gledelig å se foranledningen til mange av målene, flere kommer etter meget godt samspill. 

Målscorere: Eir (4), Nazik (2), Jenny (1) og Emma (1).


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sosiale media

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Lagets kalender

Mest populær inlegg

Nyheter fra andre lag

Categories

Web (3)

Copyright © Jenter | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com