lørdag 30. mars 2019

Seier i første treningskamp for J15/J17

Vi spilte vår første treningskamp mot Ringsaker lørdag. Vi stilte ett blandingslag med både J-15 og J-17 spillere. Det var en gjeng blide og spente jenter som møtte opp til kamp, vi ble enige om å øve ekstra på  3 ting: Humør og innsats, Defensiv organisering og pasningspillet. Syntes disse tre punktene fungerte ganske bra, selv om alt selvsagt kan bli bedre. Vi starter kampen best og tar kommandoen i kampen, har mest bevegelse og de beste pasningene, samt at vi har god kontroll bakover. Etterhvert spiller vi oss til flere store målsjanser, men sliter med å overliste en god Ringsaker keeper. Men noen minutter før pause skyter Phontip et meget bra skudd, som keeperen slår til corner. På den påfølgende corneren scorer Annie kampens første mål med litt hjelp fra en Ringsaker spiller. Vi byttet inn 6 nye spillere i pausen som også hadde lyst til å være med å spille fotball. 2.omgang fortsatte som i 1.omgang med et overtak til oss der vi spiller oss til enda flere målsjanser. Sigrid scorer omgangens eneste mål etter et pent gjennomspill. Det lille som Ringsaker skape tok keeperne våre seg av på en enkel måte. Dermed ender kampen 2 - 0 til oss.
Syntes vi gjennomførte en bra kamp, og er gode på mye. Men det er selvsagt mye som vi også kan fortsette å øve på sånn som viljen/evnen til å vinne tilbake ballen, viljen til å gå enda hurtigere i angrep med hele laget når muligheten er der, og det vanskeligste i fotball, nemlig score mål.

Kampfakta: FK Toten - Ringsaker  2 - 0 (1-0)

Lagoppstilling: Malin(Marthe Aa), Martine(Inger Sofie), Birgit, Ingrid D(Sunniva), Annie, Sigrid, Mina Helene(Ingerid H), Vilde, Anette(Marthe L), Oda, Phontip(Katinka).

Målscorere: Annie og Sigrid