mandag 27. august 2018

3 - 1 Seier over Hadeland!

Vi møtte ett godt lag fra Hadeland til høstens første flomlyskamp. Vi åpner kampen  litt nølende, og lar Hadeland ta initiativet i kampen. De scorer også det første målet, men vi kommer oss utover i omgangen, vi får til tidvis fint spill, og vi forsvarer oss bra. Vi scorer to mål før pause etter fint pasningspill, og gode kombinasjoner. I pausen var vi enige i vi var litt forsiktige i duellspillet, og at vi skulle starte flere bevegelser tidligere. Dette syntes vi at vi delvis klarte, men dette er noe vi kan forbedre endel. Vi scorer ett fint mål også i denne omgangen. Hadeland setter litt press på oss mot slutten, men vi forsvarer oss bra, og slipper de til veldig lite, og det som kommer tar våre keepere seg bra av. Dermed vinner vi fortjent 3 - 1.

Kampfakta: FK Toten - Hadeland KF 3 - 1(2-1)

Lagoppstilling: Marte(Solveig), Karen(Martine), Birgit, Annie(Therese), Vilde(Thea), Mina Helene, Sirid(Henriette), Oda,(Phontip), Mia(Malin).

Mål: Malin, Thea, Sigrid.