torsdag 19. april 2018

Målrik serieåpning for J14

J14 sesongåpnet hjemme mot Lunner i kveld med 6 - 1 seier.

Etter en lang vinter med mange treninger så var det spennende med den første kampen. Det var en blid og litt spent gjeng som varmet opp på kunstgresset i dag.

Som alltid hadde vi tre arbeidsoppgaver vi skulle jobbe med underveis i kampen:
  • Jobbe sammen som lag i forsvar.
  • La ballen trille mellom oss.
  • Aggressive ved balltap, forsøke å få til gjenvinning.
Første omgang blåses i gang litt over klokka 19, etter at alle barna på ivrigtrening hadde avsluttet for kvelden og forlatt banen.

Vi får et lite overtak etter avspark og etter 1:35 kommer det første målet. Et skudd blir blokkert av keeper, og returen kommer ut sentralt i banen. Vi setter ballen direkte i mål.

Etter det første målet så har vi god kontroll og klarer å få fram flere angrep. Etter 5 min kommer mål nummer 2 etter en gjenvinning på midtbanen, noen gode kombinasjoner sentralt i banen før vi skyter fra ca 10 meter til side for keeper og i mål.

Så fortsetter vi å vinne igjen ballen høyt i banen. Ut fra det skaper vi noen gode sjanser før mål 3, 4 og 5 kommer før 20 min er spilt.

Fra 25 min og ut så skjer det ikke så mye mer, vi har noen flere målsjanser, og Lunner kommer også på noen overganger som blir litt farlige, men vi rydder greit unna. Mot slutten av omgangen får vi litt mer strekk i laget og vi klarer ikke å vinne igjen ballen like raskt som tidligere i omgangen.

I andre omgang begynner vi bra, flere ganger spiller vi oss godt framover på banen. Så velger vi kanskje litt feil i siste avgjørende pasning, samtidig som Lunner forsvarer seg godt. Lunner sin keeper redder også mange av våre forsøk. Etter 15 minutters spill i andre omgang så må de kapitulere på et godt langskudd. Vi går opp til 6 - 0. Fra der og ut så blir vi nok litt slitne. Vi får litt for store avstander i laget når vi skal forsvare oss. Dette gjør at Lunner får noen muligheter, og etter ca 25 minutter  reduserer Lunner til 6 - 1.